Viata nu are reguli, nu are legi, uneori este dreapta, alteori este haotica.

Nu l-am cunoscut pe Mile Carpenisan, dar era printre oamenii de la TV care imi transmiteau emotie, durere, tensiune, pericol.

Tot timpul de acolo de unde era, empatiza mereu starea de tensiune si o transimitea mai departe. Un tip solid, cu voce groasa, cu figura de luptator, a transmis de printre bombe, atentate, razboaie, incendii, cutremure si inundatii.

Uneori a transmis speranta, alteori deznadejdea, dar la final s-a intors acasa. A trait la maxim si cu placere.

Viata nu are reguli, un tantar poate lua o viata pe care nu au putut-o lua bombele si toate cataclismele acestui pământ. Un țânțar.

Un mesaj scris la 10 ore de la moartea lui Mile Carpenisan.

Cristian Gheorghe

Articolul precedentOpinie: Twilight
Articolul următorMoartea unui maresal
A fost timp de aproape 6 ani (2006-2012) Manager Executiv la Sportul Studentesc, iar din iunie 2012 este Country Sales Manager la Sport Evolution Group (SEG), liderulul pe piata marketingului sportiv din Romania. Este initiatorul primei scoli de marketing sportiv in Academia de Studii Economice, prima academie dedicata profesionistilor si iubitorilor sportului - Sports Business Academy si este co-autor al manualului de Marketing Sportiv. Pentru proiectele sale unice din sport a fost inclus in "Introducere in Marketing", de Philip Kotler si Gary Armstrong.