Nu am mai scris de ceva vreme despre cum decurge drumul meu in viata fara stomac asa ca mai arunc cateva randuri tocmai in ideea ca pe unii dintre voi(foarte putini) va va ajuta.

Am oprit momentan injectiile intramusculare cu vitamina B12 deoarece la ultimele analize a reiesit ca am un excedent, iar doctorii au luat decizia sa opresc pentru o perioada injectiile. Pana in acest moment am avut o perioada in care am luat pastile cu B12, fara sa fac injectii pentru a vedea daca reusesc sa suplineasca. Efectul nu a fost cel scontat, intr-o sambata a trebuit sa ma urc repede in masina si sa gasesc prima asistenta ca sa imi fac injectia. Nu mai puteam sa stau in picioare, eram slabit si aveam stari de ameteala. Dupa injectie simptomele au disparut rapid. Pastilele nu pare ca isi fac efectul.

Am mai folosit apoi si un sirop de B12, care se pune sub limba. Din nefericire nu am mai riscat si am continuat cu o fiola de B12(1000) pe luna. In acest moment am oprit injectiile, urmand sa le reiau in cateva luni dupa analize.

Nu m-am ferit de niciun aliment. Am mancat si mananc orice, dar exista probleme mari dupa ingerarea fructelor(mai putin banane), dupa salate, dupa ciorba. Mi se face rau dupa prajeli, alimente cu multe grasimi si dulciuri. Starile sunt de greata excesiva si de epuizare, totul se rezolva dupa o repriza de somn. Nu poti consuma decat bauturi necarbonatate, restul produc efecte care deranjeaza(reflux puternic si deranjant).

Am continuat sa vomit dar tot mai rar pentru ca am inceput sa preintampin si sa citesc semnalele, dar nu tot timpul.

Am saptamanal caderi de glicemie, recomand sa nu fiti intr-un magazin in acel moment pentru ca ati putea cumpara tot ceea ce vedeti. Efectul lor se stinge prin ingerarea catorva bucatele mici de alimente(paine, biscuiti etc).

Experimentul continua…