Vanzari de 10 este despre profesionistii care coordonează procesul de vanzari la perfectiune, fac pasii potriviti, au procedurile cele mai bune si stiu cum arata nota 10. Vanzari de 10 este un program de excelenta in vanzari.

Zilele acestea am vazut o stire care mi-a atras atentia, tinerii sunt cei mai vulnerabili pe piata muncii si in topul joburilor pe care si le doresc troneaza dorinta de a fi vanzatori. Exact subiectul nostru de astazi.

As vrea sa iti fac o promisiune, dar cea mai mare promisiune esti tu. In vanzari promisiunea este exact vanzatorul, persoana care este implicata si de care depinde vanzarea. In vanzari educatia este continua, procesul de a deveni mai bun nu se opreste niciodata. Iar repetitia este parintele invataturii. Iubesc partea practica din orice, iar promisiunea mea este ca vom munci atat de mult impreuna incat ai sa iti doresti in fiecare an sa revii la programul meu, la Vanzari de 10.

In vanzari exercitiu este mama invataturii, iar fiecare vanzare este ca un nou business pe care ai vrea sa il faci, esti ca un antreprenor in serie. Un vanzator este un antreprenor in serie.

Iar pentru fiecare business, indiferent de cum se termina, trebuie sa muncesti, trebuie sa te pregatesti, trebuie sa il intelegi. Fiecare business este un client.

Este extrem de important sa intri in fiecare luna pe tabelul de buget si sa vezi cifrele cum cresc, sa realizezi ca tot ce ai gandit la inceput, chiar se intampla. Cel mai placut moment din luna este cand contabilitatea iti da incasarile si iti confirma ca toata lumea a platit.

Este ca si cum ai avea un teanc mare de bani in mana si pe care nu stii cum sa il tii ca sa nu il scapi. Asa se rezuma un vanzator de succes, asa vei fi tu dupa programul meu, Vanzari de 10.

In general cand cineva vrea sa arate ca are succes in vanzari incepe sa epateze, o masina nemteasca, un ceas scump sau diferite extravagante. Eu iubesc stilourile Montblanc pentru ca transmit finete, o anumita eleganta care imprima scrisului de mana viata.

Eu iubesc cartile si oamenii, iar inca de la 21 de ani am inceput sa ma implic in partea de training, ajutam tinerii sa devina mai buni. Asa am ajuns la aproape 40 de ani sa am peste 1000 de profesionisti care au trecut prin programele mele, fie ca am vorbit de comunicare persuasiva, fie ca am vorbit de vanzari. Ar trebui sa iti vorbesc despre Bogdan care la doar 23 de ani este directorul de vanzari al Forbes Romania, ar trebui sa iti vorbesc de Marius care a fost declarat de catre Biofarm agentul anului sau de ce nu, as putea sa iti vorbesc despre Diana care este o tanara antreprenoare in zona de cultura. Nu insist, dar partea frumoasa cand crezi in oameni si vanzari este ca timpul te premiaza cu ascensiunea lor profesionala. Ii vezi cum cresc si devin din ce in ce mai buni.

Vanzari de 10 nu este pentru toata lumea, este pentru profesionistii care stiu ca ai nevoie de cei mai buni ca sa devii cel mai bun. Ce poate fi mai frumos decat sa inveti comunicare si vanzari de la profesionisti care au fost liderii industriilor lor. Acum poti si tu sa mergi pe drumul lor de succes, la finalul acestui text ai adresa prin iti poti rezerva locul in program.

Am decis ca o grupa de lucru sa nu fie mai mare de 12 persoane, si in mod cert, daca nu te grabesti sunt sanse mari ca sa nu putem sa iti garantam locul in program. Noi garantam doar informatia si calitatea programului Vanzari de 10. De altfel, daca in 14 zile de la startul programului vrei sa te opresti, fara nici-o intrebare din partea noastra, iti voi da banii inapoi.

Cat de clar pot sa o spun, am încredere 100% ca vei fi multumit de programul meu si sunt mai mult decat sigur ca vei face vanzari ca un adevarat James Bond.

Inscrie-te in program si porneste cu mine pe drumul profesionistilor cu Vanzari de 10.

Cristi

PS Toate informatiile si pachetul complet il poti gasi la acest link.