Viata ne aduce fata in fata cu oameni care au trait si au facut lucruri extraordinare. Fiecare om este o comoara, iar fiecare comoara este o experienta cu care te poti imbogati daca stii sa asculti.

La implinirea a 10 ani de la lansarea ALLVIEW in Romania, printre putinele clipe libere din eveniment, am putut sa primesc in dar povestea de viata a unuia dintre manageri de top din Romania, un fost pilot de vanatoare.

Experienta a fost cu atat mai frumoasa, cu cat am realizat ca se potrivea cu un exemplu pe care eu l-am dat studentilor din ASE. Din aceasta toamna am deschis al III-a an de internship(m-am bucurat de prezenta a peste 350 de studenti).

Exemplul meu a fost cam dur si poate va face subiectul unui alt articol pe viitor, viata unui killer, un model imaginativ. La doar o saptamana distanta, are loc o revelatie, un exemplu real, un om… o meserie.. un vis… pilot de vanatoare…

In adancul sufletului fiecaruia dintre noi a existat cel putin o data cand am visat sa fim piloti de vanatoare, am dorit sa fim in pielea lui Tom Cruise in Top Gun. Ai visat sa fii la bordul celor mai rapide masini din lume si sa zbori cu viteza sunetului.

Un zbor haotic al unei particule, o rasucire si totul in aer, esti un sac de adrenalina si curaj.

In fiecare zi pregatit sa infrunti jocul cu moartea, fiecare pas care te conduce in cabina avionului poate fi ultimul. Chipul persoanei iubite, sunetul vocilor persoanelor dragi, totul se petrece cu reactia avionului in aer.

Traiesti ca ultima data, in fiecare zi, la fiecare zbor.

Nu ai voie sa fii obosit, nu ai voie sa fii incordat, nu ai voie sa pierzi niciun detaliu, nu te poti juca.

Cea mai mica eroare poate fi drumul tau catre ceruri, oricum esti mult mai aproape de Dumnezeu, decat pe pamant.

Trebuie sa fii atat de concetrat, incat si daca ti-ar vorbi, ti-ar sopti la ureche, tu nu ai auzi.

Zi dupa zi, zbor dupa zbor, trebuie sa fii la fel, viata ta este in mainile tale.

Nici macar nu esti intr-un razboi, este viata ta de zi cu zi.

Un pilot de succes este cel care reuseste sa aduca de fiecare data avionul la sol, un om de succes este un bun pilot de vanatoare.

Te recunosti in imagine?

Cristi