Viata ne aduce fata in fata cu oameni care au trait si au facut lucruri extraordinare. Fiecare om este o comoara, iar fiecare comoara este o experienta cu care te poti imbogati daca stii sa asculti.

La implinirea a 10 ani de la lansarea ALLVIEW in Romania, printre putinele clipe libere din eveniment, am putut sa primesc in dar povestea de viata a unuia dintre manageri de top din Romania, un fost pilot de vanatoare.

Experienta a fost cu atat mai frumoasa, cu cat am realizat ca se potrivea cu un exemplu pe care eu l-am dat studentilor din ASE. Din aceasta toamna am deschis al III-a an de internship(m-am bucurat de prezenta a peste 350 de studenti).

A existat cel putin o data in viata cand fiecare dintre noi a visat sa fie pilot de vanatoare, a dorit sa fie in pielea lui Tom Cruise in Top Gun. Ti-ai dorit sigur sa fii la bordul celor mai rapide masini din lume si sa zbori cu viteza sunetului.

Un zbor haotic al unei particule, o rasucire, esti un sac de adrenalina si curaj.

In fiecare zi esti pregatit sa infrunti jocul cu moartea. Fiecare pas care te conduce in cabina avionului poate fi ultimul. Chipul persoanei iubite, sunetul vocilor persoanelor dragi, totul arde cu reactia avionului in aer.

Nu ai voie sa fii obosit, nu ai voie sa fii incordat, nu ai voie sa pierzi niciun detaliu, nu te poti juca.

Cea mai mica eroare poate fi drumul tau catre ceruri. Zi dupa zi, zbor dupa zbor, trebuie sa fii la fel, viata este in mainile tale. Nu esti intr-un razboi, este viata ta de zi cu zi.

Un pilot de succes este cel care reuseste sa aduca de fiecare data avionul la sol. Un om de succes este un bun pilot de vanatoare.

Cristi Gheorghe