Re.ro este o platformă care ajută administratorii de terenuri de sport să digitalizeze comunicarea cu clienții, iar pe clienți să aibă un control facil al programărilor. Vorbim de plăți online, facturări automatizate, calendar virtual disponibil 24/7.

Pandemia a accelerat digitalizarea în foarte multe industrii, iar în sport este imperativ necesară.

Re.ro este un administrator online de terenuri de sport.

Când scriu acest material mă gândesc, în primul rând, la proprietarii sau concesionarii de baze sportive.

Din nou, nu este o reclamă, este doar o evaluare a unei platforme care vine în ajutorul antreprenorilor din sport care dețin baze sportive și vor să le administreze eficient.

Pe de o parte sunt clienții care pot oricând să facă plata prin card și să își blocheze intervalele de timp preferate, dar și proprietarii sau administratorii de baze sportive care au un tool eficient de management al calendarului de închirieri.

Dezoltatorii sunt din Cluj, iar aceștia doresc să ajungă în toată țara, iar în plus să ofere un avantaj important tuturor celor care se vor înregistra cu bazele sportive în platformă, și anume, promovarea acestora la nivel local.

În această fază, platforma are un comision 0% până la finalul anului, dar echipa Re.ro dorește să susțină dezvoltarea strict din comisioanele de procesare (pachetele principale care conțin și promovarea au un comision de 3.6 sau 5.6%). Pentru un serviciu care conține și promovarea bazei tale, costurile sunt mici.

Nu mai pun că majoritatea bazelor sportive nu au resursele sau cunoștintele necesare de a crea campanii targetate pe zonele în care se află.

De la emiterea automată a facturilor, încasarea cu cardul, până la ideea că te poți organiza online, Re.ro mi se pare că aduce în 2020 și aceasta zonă din industrie.

Pentru clienți avem,  în primul rând, transparența și facilitarea accesului la baze sportive care să le ofere un acces facil la programări și plăți, ceea ce nu este puțin.

Re.ro este o platformă care are viitor, în condițiile în care vor reuși să strângă tot mai multe baze la nivel național.

Nu văd niciun impediment pentru care nu ți-ai lista terenul în platformă, doar dacă ne gândim la SEO și calendarul automatizat. Vorbim de avantaje importante: nu te costă nimic.

Plătești doar pentru programările efectuate în RE.ro. Fără abonament. Fără costuri ascunse.

Cristian Gheorghe