RIP FRANCE

Vorbim de TESLA, iPhone, Marte, iar la 100 de victime nu exista sange, nicaieri in Europa.

Este incredibil, Franta a cerut sange tarilor invecinate.

O tara care a fost deschisa zeci de ani musulmanilor, inaintea valului de emigranti, a fost atacata chiar de ei. Toata lumea condamna, scriu zeci de scrisori de compasiune, si intre timp mor mii de crestini executati ca animalele.

Stiu, nu putem sa generalizam, dar nu am vazut nici-un crestin care sa isi detoneze bombe pe el in Qatar, Doha sau Emirate. Nu am vazut niciun crestin care sa mearga si sa execute turisti prin Dubai.

Dragii mei Flower Power, vreau sa ii primim, sa ii omenim si la final sa mergem sa ne luam locuri de veci. Sa le dam tot. Sa aratati cat de milosi si moderni sunteti in gandire.

Primesti fericit in casa 10 straini saraci, vrei sa ii ajuti, toti musulmani.

6 vor sa fuga de saracie, 2 de razboi si 2 sunt cu pumnalul la piept. Ii luati in brate si sunteti fericiti ca in mintea voastra ati salvat 10 oameni. Cei 2 scot pumnalul si fara explicatii, merg pe calea sfanta. Ceilalti 6 primesc ajutoare de stat, nu muncesc, fac copii, isi fac moschei, sunt fericiti. Mai tarziu copii lor se simt nedreptatiti, vor mai mult, nu prea le place scoala, nu prea le place munca. Intra in deriva, devin la final extremisti si ei.

Musulmanii au fost si vor fi bine primiti in Europa, dar sa ne asumam faptul ca nu pot avea aceleasi drepturi ca un cetatean european din momentul in care au calcat pe acest pamant. O minoritate nu poate lua decizii pentru majoritate.

Ti-ai sacrifica unul dintre copii pentru un copil al unuia dintre ei? Poate deja ai facut-o, si ce este trist, pe mine nu m-ai intrebat, prietenul meu Flower Power!

Tarile musulmane dezvoltate nu i-au primit, nu lupta pentru ei. Ei stiu, asa cuceresti un teritoriu fara sa lupti.

Coranul impune cucerirea de noi teritorii, mai tii minte dragul meu prieten, puternicul Imperiu Otoman?

RIP FRANCE

Cristian Gheorghe

PS. Pentru prietenii care sunt “fara Dumnezeu”, daca cineva se va sacrifica pentru copii vostri, atunci sa stiti ca aceia vor fi tot niste crestini, nu niste agnostici.