Articolul este despre un documentar care din diferite motive nu a fost preluat de televiziuni. Va ramane in penumbra zonei online, cenzurat si interzis din diferite motive.

De foarte mult timp imi verific din mai multe surse informatiile si sunt atent la disiparea lor in media, de la difuzare, preluare, pana la distorsionare. In Romania sunt foarte multe derapaje.

Propaganda este un raspuns, un raspuns a unui stat izolat/pierdut pe o planeta in care democratia este raspunsul oricarei intrebari. Filmul respecta in mare parte regulile cinematografiei moderne, bazandu-se pe un scenariu si cateva idei de baza. Se simte aerul comunist si vechi al unei lumi trecute, uneori haioase.

Argumentele insa vin si lovesc dur in inima democratiei americane. O ruda de prim rang a lui George Bush a fost un sustinator al nazismului(2 presedinti americani, teribil de liberi, care au lansat razboaie impotriva dictatorilor sangerosi).

Demonstreaza cu cifre o poveste simpla, faptul ca in America s-au cheltuit enorm de multi bani pentru un terorism fictiv(miliarde de dolari), in conditiile in care inca sunt milioane de americani care mor de boli care ar putea fi eradicate investind in cercetare. America a mers sa elibereze diverse tari din saracie si tiranie, dar ghetourile inca exista in America. Bunicele argumentele.

Sunt idei simple care nu pot fi contracarate de masinaria americana decat cu DELETE. Am ramas uimit sa vad cum aceeasi masina( de PR) este folosita bine de concurenta comunista. Este adevarat, putin mai rudimentar.

Documentarul nu va schimba nimic, dar uneori este bine sa privesti si din unghiul cerlorlalti.

Cristian Gheorghe