Privesc de aproape 2 ani explozia televizoarelor lcd in Romania la scara larga. Fiecare roman are cate un lcd acasa la ora aceasta, marca cunoscuta sau nu. Cum televiziunile nu au facut pasul spre transmisia 16:9 au ramas pe 5:4, observam cum toate obiectele sunt turtite si late.

Rareori ni se intampla sa vedem un film sau un meci de fotbal in format prevazut pentru lcd, transmisiile sunt inca sporadice si nu la scara larga.

Iata ca pe termen lung, daca aceasta conversie nu va avea loc rapid, vom vedea o schimbare a opiniei fata de persoanele plinute. In mentalul colectiv la ora aceasta toate persoanele sunt late in bazin si plinute, deoarece televizorul le face asa.

Inerent ne obisnuim cu acest tipar, ni se pare normal si il adoptam ca model. Femeile “piele si os” nu mai exista, sunt toate plinute.

Timpul trece si s-ar putea sa vedem schimbarea dogmei: femeile frumoase sunt slabe.

Raspunsul este NU pe televizorul lcd: Creierul meu spune ca femeile frumoase au bazinul lat si sunt plinute :)))).

Asa cum in revistele dedicate femeilor, pilozitatea barbatilor a disparut la mijlocul anilor 80 si de atunci asa a ramas, la fel si femeile plinute revin in forta prin intermediul unui simplu lcd.

Cristian Gheorghe