Au trecut 5 ani, as vrea sa iti spun, celui care ai trecut prin aceasta operatie, ca singura schimbare este ca am inceput sa imi recunosc singur limitele. Stiu cand sunt la un pas sa mananc prea mult, ca trebuie sa ma opresc cand ma simt groaznic de rau si ca daca ma ating de un anumit aliment trebuie sa suport consecintele.

Mi se face rau in continuare, imi scade glicemia si nu pot sa spun ca am inceput sa devin mai tolerant la alimentele care imi provoaca greata. Situatia este neschimbata.

Nu o sa te sfatuiesc nimic, pentru ca fiecare organism raspunde diferit dupa indepartarea stomacului, pare ca un test la diferite alergii. Exact ca imaginea din articol, esti pe un drum, uneori ai floricele parfumate in jurul tau, uneori ciulini uscati, dar nu te opri.

Sunt oameni care nu reusesc sa se mobilizeze si au probleme mari de alimentatie dupa 2-3 ani, sunt oameni care nu mai sunt si sunt oameni care inca mai incearca.

O sa scriu putin acum despre cei care cred ca pot slabi prin taierea stomacului, personal sunt sigur ca functioneaza, dar riscurile sunt uriase. Eu am stat peste 3 saptamani in spital(este adevarat a fost indepartat total, alta poveste) si ma uit ca zilele acestea, dupa Colectiv, reiese ca jumatate din cei morti provin din infectia cu bacterii patogene din spitalele romanesti. Eu nu as face diferente intre ele, bacteriile exista in toate spitalele(de stat sau particulare), difera ranile deschise si organismul.

Nu mi-as risca niciodata viata pentru a slabi printr-o operatie de micsorare a stomacului, in Romania este mult prea periculos.

Privind in jurul meu, ma vad din ce in ce mai norocos. Daca te simti groaznic, nu te ingrijora, nu se va schimba, obisnuieste-te.

Cel mai inteligent cedeaza, asa ca te asigur ca te vei obisnui.

Dupa 5 ani, toti te vad perfect sanatos, dar pentru prima data am primit analizele unde am vazut ca am un inceput de anemie, am avut multe zile in care am simtit ce inseamna sa fii aerian din cauza aceasta, dar fara sa stiu. Daca nu mai ai stomac, pot sa spun ca un lucru este cert, injectia cu B12 de 1000 de unitati este obligatoriu sa o faci. Daca vei cumpara de pe piata din Romania, vei face pentru a atinge aceasta doza un numar mare de injectii, dar le poti inlocui cu o fiola din Bulgaria, care nu se mai importa pentru ca se spune ca ar fi cancerigena. Se spune, nu am gasit nimic clar, doar ca este foarte ieftina si faci o singura injectie.

Dupa 5 ani, pe scurt, incerc sa fiu un om normal, dar reactiile continua sa apara, este cert ca lunar trebuie sa fac B12.

Mergem mai departe! Mai jos poti parcurge cazul unui englez ca a parcurs operatia de gastrectomie totala.

http://www.huffingtonpost.com/2011/10/28/hans-rueffert-chef-stomach-cookbook_n_1011680.html

Sunt Cristian Gheorghe si Cred in Dumnezeu!

PS Stiu ca te astepti in general sa citesti articole motivatoare, pline de informatii, dar ce sa ne facem cu realitatea?