In mod normal ar trebui sa spun ca sunt mai bine, dar lucrurile nu se schimba mai deloc, tot fara stomac sunt. Aici trebuia sa fie o gluma, dar cred ca a iesit cam nesarata.

Cam toti oamenii din jurul meu ma vad ca un om normal si realitatea este ca nimeni nu te asteapta, nimeni nu sta dupa tine. Nu este ok sa crezi ca vei fi protejat de cineva sau ca se vor purta cu atentie, viata merge mai departe.

In anul SAPTE am avut cateva momente mai putin cunoscute, unul dintre ele este legat de un lichid acid cu care m-am trezit in cateva dimineti in cavitatea bucala. Este greu de descris senzatia, s-a simtit ca o arsura si a trecut in cateva zeci de minute.

Singura explicatie la care am ajuns a fost legata de faptul ca o parte din lichidele consumate cu o seara inainte au devenit acide peste noapte, iar organismul nu le-a absorbit. Mare atentie la ceea ce consumati inainte de a merge la somn.

Injectiile de B12, aduse din Bulgaria, au devenit un prieten lunar.

Sub nicio forma nu pot spune ca la nivel de alimentatie exista un progres, insa pot sa spun ca stress-ul ridicat mareste numarul de stari de greata extrema.

Cel mai bun remediu ramane starea de repaus pe verticala si evitarea lichidelor imediat dupa masa.

Mergem mai departe. Gastrectomie anul OPT.

Cristi