Sports Business Academy este singurul program educațional dedicat zonei de management sportiv si marketing sportiv din Europa de Est, eu denumesc aceasta zonă sports business, adică afaceri si sport.

Cardul VIP este cel mai frumos cadou pe care îl poate primi un profesionist din industria sportiva din Romania, încă din denumire, nu este pentru toata lumea, este pentru cei care sunt alături de sport. Fac sport, iubesc mișcarea sau sunt implicați in industrie.

Cardul VIP este despre cei care vor sa crească si știu ca nu exista vârf care sa nu poate fi atins, iar in sport, efortul înseamnă performanta.

Inca din 2015, Sports Business Academy a strâns pentru tine poveștile pline de efort si sacrificiu a zeci de medalii de aur si olimpice. Unde, in Romania, ai putea sa găsești intr-un singur loc peste 100 de medalii de aur la nivel global si numeroase titluri olimpice. Am sa te ajut, doar la Sports Business Academy, si nicăieri in alta parte.

Cardul VIP îți oferă acces garantat 24 de ore din 24, 7 zile din 7, timp de 2 ani la felul cum se trăiește si se obține cea mai înaltă performanta, care in sport, este titlul olimpic sau mondial. Despre AUR vorbim.

Tot la SBA, am strâns cele mai importante evenimente sportive din Romania, povestea lor este la un click distanta, ai video, dar si studiu de caz, exact de la oamenii din spatele proiectelor. Este ca si cum Bill Gates ti-ar povesti cum a creat Windows. Sau Steve Jobs a ajuns cu Apple, adică iPhone, in inimile atâtor oameni de pe planeta.

Asa sunt proiectele noastre, fie ca este Color Run, Sport Arena Streetball sau Nastase Tiriac Trophy. Da, nu este doar despre fotbal. Suntem singurul program care îți pune la dispoziție accesul la cele mai de succes proiecte din industrie.

Cardul VIP îți oferă acces pentru 2 ani la platforma de eLearning, mai mult, poți sa alegi in cei doi ani sa participi si la cursurile LIVE, trebuie doar sa comunici cu noi.

Nu pot sa închid fără sa îți spun ca timpul tău petrecut in platforma de eLearning SBA se premiază in recunoașterea profesionala pe care o meriți. Fiecare domeniu pe care îl vei aprofunda, va fi cuantificat intr-o diploma pe care o poți descarcă din Contul Tau, direct din platforma. Fie ca ești la un nivel începător, intermediar sau avansat.

Fie ca studiezi management sportiv, marketing sportiv, social media, finanțe, comunicare si PR, sponsorship sau vrei sa te automotivezi. Da, avem si povesti pentru discursurile tale de succes, direct de la campioni mondiali.

Cardul VIP este cea mai simpla metoda si cel mai bun cadou pe care ti-l poți oferi sau îl poți oferi cuiva important din viața ta. Poate sa fie un om de sport, un fanatic din sport, un iubitor de mișcare, un profesionist care știe ca educația este un proces continuu.

Cardul VIP este disponibil doar pentru o perioada de 30 de zile pe an si doar pentru 1490 de lei, iar zilele acestea îl poți comanda.

Trebuie doar sa ne scrii pe contact@sportsbusinessacademy.ro si il vom trimite in cel mai scurt timp posibil la adresa recomandata sau direct la tine acasă.

Cristian Gheorghe

Fondator

Sports Business Academy